Célok


A Meches cégcsoport három fő csapásirányt tűzött ki magának.


 

Az első az európai piacokon történő megjelenés egyedüli magyar vállalatként a számvitel és pénzügy területén. A tervezett európai országok következőek nyitási sorrendbe szedve: Szlovénia,Olaszország, Ausztria, Szlovákia, Lengyelország. A tervezett alkalmazotti létszám ezekre az országokra levetítve nem haladná meg a 250 főt összesen. A cégcsoport által nyújtott szolgáltatásokat a lehető legnagyobb mértékben modernizálni kell a jövőben és a lehető legkevesebb emberi tényezőt szabad csak meghagyni. Terveink szerint a közeljövőben több digitalizáló rendszert állítunk üzembe, ami felgyorsítja és hiba mentesíti a lassú, kézi rögzítéses, gondolkodást nem kívánó feladatokat. Az ügyfélkezelést is megpróbáljuk a jövő irányába terelni egy általunk tervezett könnyen kezelhető elektronikus ügyfélkapu létrehozásával, melynek segítségével ügyfeleink online intézhetik céges ügyeiket.

 

A második irány az ingatlan piacon való megjelenés, impozáns, jól felszerelt irodaházak építésével és azok kiadásával, amelyeket nem csak kedvező áron lehet felépíteni, de értékállók és jelentős anyagi többlettel értékesíthetőek. Jelenleg 3.600 m2-en egy 740 m2-es irodaház épült fel első prototípusként, ha szabad így fogalmaznom. Jelenlegi értéke megközelíti a 300.000.000 HUF-ot. A következő irodaházat Székesfehérvár belvárosában tervezi a Meches cégcsoport felépíteni. Ez az irodaház a közeljövőben kétemeletes, 900 m2-es lesz . További irodaházakat Budapesten, Ljubljanában, Milánóban, Bécsben és Varsóban kívánunk építeni az elkövetkező 10 évben. Ha az ingatlan árak a jelenlegi növekvő tendenciát tartják 2025-re az ingatlan vagyon várható összes értéke eléri 4.500.000.000 HUF értéket mindössze 1.000.000.000 HUF befektetésével.

 

A harmadik és egyben legfontosabb csapásirány az informatikai rendszerek fejlesztése. A jövő a technológiailag legfejlettebb vállalkozásoké. Saját fejlesztésű szoftvereket kell a jövőben használnunk minden területen és értékesítünk azokat a lehető legnagyobb profittal. Jelenleg online számlázó és készletnyilvántartó programunk működik, amelyet kibővítünk könyvelő és bérszámfejtő, majd vállalatirányító modullal és végül egy automatizált digitalizáló szoftverrel, ami kizárja az emberi hibatényező jó részét. Elképzelésünk szerint egy teljesen online rendszert kap a vásárló.
Nincs telepítés, nincs vírus, nincs lefoglalás, nincsenek elveszett adatok, nem kell többé a munkahelyen görnyedni. A munkához csak egy laptop és scanner kell. Idővel a könyvelő és bérszámfejtő pár órás képzés után szinte teljesen elhagyható lesz. Reméljük ezzel az egy, két, háromfős zug könyvelőirodák ideje végleg lejár és nem okoznak több kárt a hiszékeny, hozzá nem értő embereknek és átadják helyüket a nagyobb szakmailag megfelelőbb irodáknak. Jelentős árbevételt várunk a rendszer felállása után.
Ha 5.000 HUF/hónapot veszünk alapul, amivel magasan a legolcsóbb rendszert fogjuk kínálni az egy évben 60.000 HUF/felhasználó. Ma Magyarországon 1.703.000 bejegyzett vállalkozás van, ha ennek csak 5%-át tudjuk megszólítani olcsó és megbízható rendszerünkkel, akkor is évi 5.109.000.000 HUF/év bevételt várhatunk csak a szoftverforgalmazások után.