Könyvelés

Cégcsoportunk számára a könyvelés nem csak egy rejtvényekkel teli szakma, hanem egy örök kihívás, ami életünk végéig a folyamatos önfejlesztésre sarkall bennünket. Ilyen fejlődés felismerni a hatékonyság növelésének fontosságát a könyvvitel számos területén, legfőbbképp az adóhatóságok előtti képviselet és a gazdasági informatika területén. Könyvelőirodánk által képviselt ügyfelek 2012 óta nem kaptak jogtalan büntetést tartalmazó végzést a magyar adóhivataltól.

Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő szakmai háttérmunka mellett a ma már elengedhetetlen adótanácsadók és adójogászok alkalmazására minden városban, ahol mérlegképes könyvelő kollégáink adóhatósági képviseletet látnak el. Igen, Ön helyett mi egy szakembert küldünk egy adóhatósági ellenőrzésekre specializálódott, szintén szakember úgynevezett revizorok ellen. Már J. Rohn is leírta könyvében, hogy az adóhivatal és a vállalkozó örök ellenségek, ezért mindkét félnek más-más a feladata egy ellenőrzés során. Az állam mindent megtesz, hogy bevételt generáljon többlet adóterhek és büntetések kiszabásával, míg a vállalkozó, azért tesz meg mindent, hogy ezt elkerülje. Ha megértettük ennek a mondatnak a tényleges, valós mondanivalóját, akkor láthatjuk miért nem vezetett eddig eredményre az Ön és az adóhivatal között történő teljes körű együttműködés.

Az adóhivatal minden esetben törvényi paragrafusokra hivatkozva fogja Önt megbüntetni, nem pedig személyes szimpátia vagy unszimpátia alapján.
Ezt sose feledje!

A fent említett érveket mérlegelve Ön is láthatja, hogy a régi hagyományos könyvelőirodák felett lassan eljár az idő. Érdemes keresnie egy olyan szakmai ismeretekkel és létszámmal rendelkező képviselőt, mint amilyen a Meches Cégcsoport. A jó könyvelőt nem a barátsággal vagy az elmúlt évek hosszúságával mérik, hanem a szakma szeretetével, a folyamatos képzésekkel, a betartott határidőkkel, a megfelelő kommunikációval, amit nem maga miatt tesz, hanem Ön miatt.