A cégcsoport bemutatása

A Meches cégcsoport első tagja 1989. december 21. napján látott napvilágot. Az alapításkori cél könnyű, gyors és korrekt biztosításkötés és hitelezési műveletek végzése volt, melyekhez a mai napig hű cégpolitikánk. Az egykoron egy személyes kisvállalkozás mára, 27 év elteltével, két országban, hat irodában megtalálható, széles körben elterjedt adótanácsadó, könyvelő, hitelnyújtó cégcsoporttá nőtte ki magát ügyfelei elégedettségének köszönhetően. 
 


A legfőbb mottónk Petőfi Sándortól: „Az idő igaz, s eldönti, ami nem az.”
 


 

A Meches cégcsoport létrejötte 2008-ban körvonalazódott két cég alapítóinak szorosabbra fűzött együttműködésének köszönhetően, amikortól is a biztosításkötés kiegészült könyveléstechnikai és adózási tanácsadással, ezzel lépve meg az első jelentős szolgáltatásbeli bővülés lépcsőjét. Ez idő tájt megtörtént a cég vezetőségében az ifjabb generáció váltása is, amely merőben új látásmódot és merészebb cégstratégiát tűzött ki maga elé a növekedés érdekében. Számtalan új üzleti tervet, modult és szolgáltatás csomagot dolgozott ki, mellyel elsőként az országban, 2012-ben jelentek meg. A mai napig nincsen olyan cégcsoport, mely a cégalapítástól annak végelszámolásáig mindent elvégez ügyfele helyett. Ezt hívjuk mi teljes körű kiszolgálásnak! Nálunk nincsenek többé értetlen könyvelők, bérszámfejtők, ügyvédek, állami alkalmazottak (ügyintézők, revizorok, vámosok, bírósági alkalmazottak, stb.), csak egy kijelölt ügyintéző és egy elektronikus ügyfélkapu, ahol jelezheti a problémát, a többi teendőt a cégcsoport szakemberei végzik. Cégcsoportunk alkalmazottai rendszeres oktatásokon vesznek részt a szakmai tudás naprakészen tartásának érdekében, hiszen országunkban heti-havi rendszerességgel változnak meg a jogszabályok. Oktatóink a Nemzeti Adó és Vámhivatal jelenlegi vagy volt alkalmazottai ezzel is biztosítva a legfrissebb ellenőrzési technikákra való felkészülést és a jó kapcsolatot az adott városok hivatalival. Alkalmazottaink szakterületei és végzettségei a következőek: pénzügy számviteli szakügyintéző, TB szakügyintéző, banki szakügyintéző, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, könyvvizsgáló, adójogász, munkaügyi jogász, cégjogász, felszámoló biztos, értékbecslő, közgazdász, műszaki informatikus, befektetési alkusz, biztosítási alkusz, tőzsde alkusz.

 

 

Meches Iroda Kft.:
 

Legfőbbképp könyvviteli, számviteli feladatok és társadalombiztosítási feladatok ellátására szakosodott könyvelő cég, mely tetemes árbevételével a cégcsoport zászlóshajója. Jelenleg több mint 300 ügyféllel büszkélkedhet országosan. Kis-közepes és Nagyvállalatok könyveléstechnikai feladatait, ellenőrzését végzi. A 2016. évtől államháztartási költségvetés területével is bővül a szolgáltatások repertoárja az önkormányzatoknál és egyéb állami felügyeleti szerveknél végzendő átfogó ellenőrzéseknek köszönhetően.

„Ha nem tudja, miért nem jut vállalkozása az egyről a kettőre, mi azonnal megmondjuk hol hibázott.”
 

 

Meches Könyvelőiroda Kft.:
 

Ez a cég az elmúlt 25 évben kiemelkedő eredményeket ért el biztosító alkuszként, több mint 1.000 ügyfél köszönheti gondtalan álmát neki. 2014-től főtevékenységként végez adótanácsadást és könyvvizsgálatot a kockázati tőkebefektetők nagy megelégedettségére.

„Ez a cég tudja, hol van jó helyen a pénze és adója!”
 

 

Meches Capital Investment Zrt.:
 

A Meches cégcsoport tőke és befektetés kezelője 50.000.000 HUF-os törzstőkével alapított Faktorállással és Hitelezéssel foglalkozó, MNB engedéllyel rendelkező társaság. A 2016-os évben összesen 2.000.000.000 HUF összegű faktor és hitelkeret kihelyezést tervezi a társaság.
 


 

Meches Pajzs Ipari Informatika & Egyedi GépgyártóKft.:

Feladata egyedi gépek gyártása, számviteli programok és vállalatirányítási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése Unió szerte. Jelenlegi legfőbb bevételi forrása a pajzsszamla.hu elnevezésű összetett számlázó-készletnyilvántartó, alapvető vállalatirányító rendszert biztosító teljesen online rendszer. A 2016. évben elvárt ügyfélszám megközelíti a 10.000 felhasználót.
 


 

Meches d.o.o.:
 

Végül, de nem utolsó sorban bemutatkozik a Szlovén Meches leányvállalat, mely azt a feladatot kapta, hogy a Meches cégnevet megismertesse Szlovénia szerte a vállalkozók köreiben. Nagyon jó kapcsolatot épített ki Lendaván a szlovéniai magyar kisebbség vezetőivel kölcsönösen virágzó üzleti találkozók során. Törekszünk minél jobb politikai és gazdasági kapcsolatok kiépítésére minél több Szlovén városban. Legfőbb motivációnk Magyar és Szlovén vállalatok kooperációjából létrejövő együttműködések elősegítése az EUREKA pályázatok segítségével.