Pályázat menedzsment

EGY VÁLLALKOZÁS TERVEZHETŐ JÖVŐJE

 

Magyarország 2020-ig több, mint 1.200 milliárd forintot költhet el uniós pályázatok megvalósítására. Ez az összeg egyaránt osztozik a gyártó, szolgáltató, energetikai és mezőgazdasági ágazatok között. A legkedveltebbek azon pályázatok, melyek telephelyfejlesztésre, eszközbeszerzésre, kapacitásbővítésre, kutatás-fejlesztésre, energetikai, munkaerő megtartásra - növelésre, szoftverfejlesztésre, informatikai beruházásokra, élő állat, takarmány beszerzésre felhasználhatóak. Ha vállalkozása számára megtalálta a legmegfelelőbb pályázatot, forduljon tanácsadóinkhoz bizalommal.

Egy pályázat koordinálása több lépcsős feladatat, melyek lebonyolítása nagy szakértelmet és hozzá értést igényelnek a pályázatot beadó cég részéről. Érdemes a milliók sorsát szakirányú végzettséggel és tapasztalattal rendelkező cégre bízni. A Meches Cégcsoport sok éve végzi eredményesen munkáját. Eddig közel 1.506 millió forint összköltségvetésű pályázatot nyert Magyarországon ügyfeleinek.

A Meches Iroda Kft. küldetése a magyarországi vállalkozások fejlesztése, melyek nagy hozzáadott-értékkel rendelkező, innovatív, magas minőségű termékek/szolgáltatások gyártására alkalmas fejlesztéseket valósítanak meg. Kiemelt ügyfeleinket: mikro-, kis-és középvállalkozások, nagyvállalkozások és önkormányzatok alkotják.

Kiemelt profilunk a beruházási (telephelyfejlesztés, eszközbeszerzés), kutatás-fejlesztési és energetikai projektek, de jelentős tapasztalattal rendelkezünk turisztikai, munkahelyteremtő, képzési és marketinges pályázatok írásában és megvalósításában is.

Cégünk komplex megoldást kínál ügyfelei részére, amely kiterjed a pályázat megírására, hiánypótlások kezelésére, szakmai megvalósításban való aktív közreműködésre, helyszíni ellenőrzésen való képviseletre, fenntartási időszaki jelentéstételi kötelezettségekre is.

Vállaljuk pályázatának megírását, a pályázathoz szükséges minősítő szervezetek, cégek felkutatását és a pályázat elnyerését követő teljes körű menedzsmentet.

Bízza ránk, Ön kigondolja, mi megvalósítjuk!