Főbb pályázatok

 

Eszközbeszerzés

1. GINOP-1-2-1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásainak bővítése

Pályázat célja: hazai ipar fejlesztése érdekében jelen Felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai KKV-k termelési kapacitásainak bővítése, amely során korszerű termék előállítási képességek megteremtésének és bővítésének céljából lehetőség nyílik a modern eszköz- és gépparkok, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására, a szektor szereplői számára a versenyképesség feltételeinek megteremtésére, fenntartására.

2. GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása

Pályázat célja: Gyártás fejlesztése.

Az alábbi pályázatokhoz kiegészítő szolgáltatásként ajánlunk egy termelésirányítási rendszert az Ipar 4.0-nak megfelelően

2017. február során lehetett beadni a nagy érdeklődést kiváltó GINOP 1.2.1-16 "Mikro-, Kis- és Középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése" pályázatot, amely gépbeszerzést, eszközbeszerzést támogatott. Ezen pályázatban fontos plusz pontokat ért (7 vagy 10 pontot), ha a pályázó vállalja olyan vállalatirányítási, termelésirányítási rendszer bevezetésé , amely megfelel az Ipar 4.0 követelményeinek (és amelyet egyébként a GINOP 3.2.2-8.2.4-16 "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" pályázattal is be lehet vezetni).

Ha Ön már megnyerte a GINOP 1.2.1-16 "Mikro-, Kis- és Középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése" pályázatot, az érdemi megvalósításhoz és sikeres pályázatos ellenőrzéshez keres olyan rendszert, amely megfelel az Ipar 4.0 követelményeinek és magas szintű, színvonalas termelésirányítási, vállalatirányítási megoldást jelent a cégének.

Ha Ön olyan pályázatot tervez beadni, amely az Ipar 4.0-nak megfelelő termelésirányítási rendszert vár el, közre tudunk működni, hogy a pályázati elvárások teljesíthetőek legyenek és Ön jogosult legyen pályázni Ipar 4.0-s pályázaton.

Ne kerüljön abba a helyzetbe, hogy egy nem megfelelő termelésirányítási rendszer miatt bukja el az erre vonatkozó pluszpontokat, vagy ne legyen képes Ipar 4.0-s pályázatot beadni, netán a teljes eszközbeszerzéses pályázatát vissza kelljen fizetnie!

 

Telephelyfejlesztés

 

A pályázat jelenleg felfüggesztve. Várhatóan 2016-ban ismét megnyílik.

 

Mezőgazdasági pályázat

 A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás

VP2-6.1.1-16

37,7 milliárd forintos keretösszeggel 2017. március 1-én indul el a rég várt "fiatal gazda" pályázat. Várhatóan 3.000 kérelem kerül majd támogatásra.  A támogatás 100%-os átalánytámogatás (nem beruházáshoz kötött), mértéke: 40 000 eurónak megfelelő forintösszeg (jelenleg kb. 12,3 M Ft).