Hitel, finanszírozás

Növekedjünk együtt!

 

A Meches Capital Investment Zrt. (továbbiakban MCI) a Meches Cégcsoport legfiatalabbik tagja, mely magyarországi KKV szektor vállalatainak nyújt különböző finanszírozási formákat, mint például a faktorálás, a kölcsön és a hitel.

Az MCI a cégcsoport már meglévő ügyfelei igényei kielégítése miatt alakult meg. Működésében fontos szempont, hogy a vállalkozások vezetőinek a Meches csoport által képviselt professzionalizmust nyújtsák, és a vezetők egy helyen intézhessék a céges ügyeiket az alapítástól kezdve a könyvelésen, pályázatokon át, egészen a céges finanszírozások rendezéséig.

Mi, az MCI-nél vállaljuk, hogy egy ügylethez tartozó dokumentáció hiánytalan átvétele után 1 munkanapon belül döntést hozunk, és pozitív bírálat esetén a következő munkanapra előkészítjük a szerződést, melynek aláírása után rögtön folyósítunk is.

Dőljön hátra, bízza magát szakértőinkre és foglalkozzon azzal, amit szeret: építse cégét és növekedjen velünk!

 

Faktorálás

Gyorsan pénzre van szüksége, viszont vevői 30-60 netán 90 napra fizetnek? Szeretné biztosítani a cége cashflownak és likviditásának stabilitását?

Akkor a Faktorálás a legideálisabb finanszírozási forma vállalkozásoknak, hiszen nem az Önök cégét minősítjük, hanem annak vevőiét!

részletek

 

 

További kérdések esetén keressen minket a megadott elérhetőség valamelyikén!
 

0036 20 545 5545
info@meches.hu